O nama

Image

O kompaniji

Naša osnovna delatnost je trgovina i proizvodnja hemijskih proizvoda, trgovina građevinskim materijalom, gumeno-tehničkom robom, plastikom i HTZ opremom.

Decenijama smo vodeći snadbevač građevinske, metalne, tekstilne industrije, trgovina i javnih preduzeća.

Imamo sopstvenu proizvodnju asortimana kućne i auto hemije. Proizvodni pogon je opremljen tako da imamo mogućnost izrade PL-a – privatne robne marke, po zahtevu kupaca. Tokom godina je dopunjavan i unapređivan, tako da danas imamo široku ponudu proizvoda.

Posedujemo poslovni prostor na dve lokacije - na Paliluli, ulica Viline vode br. 47, i u Dobanovcima, ulica 15.oktobra br. 32, koji izdajemo u zakup.

Na Vilinim vodama u zakup izdajemo kancelarijski i magacinski prostor, kao i industrijski kolosek koji je povezan sa Dunav stanicom.

U Dobanovcima pored kancelarijskog i magacinskog prostora u zakup izdajemo i podzemno skladište sa 8 cisterni kapaciteta 100 tona pojedinačno, za smeštaj opasnih i zapaljivih materija.
Image

Vizija, misija i vrednosti

Vizija
Ono čemu težimo je da Tehnohemija A.D. postane jedan od vodećih proizvođača i trgovaca hemijskih proizvoda u Srbiji, uz neprikosnovenu posvećenost kvalitetu i potrebama naših klijenata i potrošača.

Misija
MI INSISTIRAMO na kvalitetu u svakom aspektu našeg poslovanja, bilo da se radi o kvalitetu naših proizvoda, kvalitetu odnosa sa klijentima ili jednostavno, kvalitetu našeg razmišljanja.

Naša misija je da budemo posvećeni našim klijentima i potrošačima kroz efikasan razvoj i distribuciju proizvoda koji prevazilaze njihova očekivanja!
MI koristimo tehnologije koje su inovativne, profitabilne i sigurne.
MI svojim zaposlenima obezbeđujemo sigurnost, lično i stručno napredovanje u timskom okruženju, kako bismo razvili svoje sposobnosti do punog potencijala.
MI svojim akcionarima obezbeđujemo stabilan rast tržišne vrednosti preduzeća povećanjem efikasnosti poslovanja.
MI dajemo pozitivan doprinos društvenoj zajednici odgovornim odnosom prema prirodnoj i društvenoj sredini, poštovanjem poslovne etike i društvenih vrednosti u svim područjima delovanja.

Korporativne vrednosti
Korporativne vrednosti se reflektuju u svemu što radimo. One su integralni deo načina na koji vodimo poslovanje Društva. Realizujemo ih kroz:
Timski rad
Pozitivno razmišljanje i inicijativu
Profesionalizam
Posvećenost klijentu i potrošačima
Integritet/poverenje 

TEHNOHEMIJA - PROVERENO IME ZA NOVE IZAZOVE!
Image

Sertifikati i dozvole

Organizacija „Tehnohemija” Beograd poseduje SERTIFIKAT ISO 9001:2015 i ISO 14001:2015 izrađen u skladu sa Poslovnikom o kvalitetu.

Kvalitet proizvoda i usluga "Tehnohemija”, Beograd bio je i ostaje naše trajno opredeljenje za budućnost. Postali smo poznati po kvalitetu koji nastojimo da održimo i unapredimo, uz stalnu brigu o ekološkim aspektima proizvoda i procesa i zaštiti životne sredine, jer je on garancija u konkurentnosti na svetskom tržištu i uslov naše profitabilnosti.

Plasman naših proizvoda zavisi od ugrađenog kvaliteta u sve faze realizacije procesa. Kvalitetan rad obavezuje svaku organizacionu celinu i sve zaposlene.

Uvođenje integrisanog sistema upravljanja kvalitetom, bezbednošću proizvoda i zaštitom životne sredine omogući će nam ostvarenje sledećih ciljeva definisanih Politikom.

SERTIFIKAT ISO 9001:2015 i SERTIFIKAT ISO 14001:2015
Tehnohemija a.d., kao trgovac i proizvođač hemikalija i hemijskih proizvoda, obavezno je da poseduje svu neophodnu dokumentaciju vezanu za kvalitet, bezbedno rukovanje, skladištenje i upotrebu proizvoda. Za svaki naš proizvod dostupni su podaci sa bezbednosnog lista (MSDS), koji je usklađen sa nacionalnom zakonskom regulativom.

Opisi objekata u kojima se skladište NOH

Svi proizvodi registrovani su u Ministarstvu energetike, razvoja i zaštite životne sredine. Posedujemo i dozvolu za obavljanje delatnosti prometa naročito opasnih hemikalija izdatu od nadležnih ministarstava.

Dozvola za NOH

Fokusirani smo na poštovanje zakonske regulative u oblasti prometa hemikalija i zaštite životne sredine i principa održivosti i odgovornosti.

ISTORIJAT KOMPANIJE

Image

Viline vode 47
Beograd, 11060 Palilula
Telefon: + 381 11 275 04 22
+ 381 11 275 11 22
Email:  prodaja@tehnohemija.com